Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Lumia is een frisse samenwerking van salarisadministrateurs-, adviseurs en HR-specialisten. Ons doel is om organisaties te verlichten met onze snelle, scherpe en creatieve diensten. Bij Lumia geen grijze pakken, lange wachttijden en strenge regeltjes. Wij houden van snel schakelen, scherp analyseren en creatief oplossen.

Met onze brede kennis van salarisadministratie- en advies, HR-zaken, personeelswelzijn en bedrijfsoptimalisatie willen wij graag jouw organisatie verlichten in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om een nieuw licht schijnen op een proces, knelpunten bij personeel aan het licht brengen, lichter werk maken voor vele handen of salarisadministratie toelichten – wij zijn graag jouw go-to bij het reilen en zeilen van jouw organisatie.

Hoe doen we dat?

Wanneer je personeel in dienst hebt, komt daar veel bij kijken. Je werknemer moet tijdig salaris ontvangen, instanties wachten met smart op de periodieke aangiften en bovendien moet je salarisadministratie voldoen aan de, steeds veranderende, wet- en regelgeving. Jij wil het liefst altijd toegang hebben tot je cijfers en ook wel eens advies krijgen over hoe je deze cijfers de goede kant op kunt sturen.

Toch loopt het uitbesteden van de salarisadministratie niet altijd op rolletjes. De documenten staan niet op tijd klaar, je moet dagen wachten op antwoord op je vraag, of je ziet door alle veranderende regels en tarieven de bomen door het bos niet meer.

Tenminste, als je geen klant bent bij Lumia Groep.

Lumia Groep maakt dit proces graag lichter voor je. Wij verzorgen de salarisadministratie en helpen je graag bij alle bijkomstige vraagstukken. Onze manier van werken is snel, helder en creatief. Zo krijg je bij ons dezelfde dag nog antwoord op je vraag en kom je géén verrassingen tegen op de factuur. Jij bent onze klant, wij zijn voor jou aan het werk – en dat merk je aan alles. Of het nu gaat om financiële besparingen, procesoptimalisatie of het vergroten van het welzijn van personeel, wij denken met je mee.

Kortom, Lumia Salaris & Advies is een verlichting voor je organisatie!

Wil je met ons kennismaken? Wij spreken je graag! Klik hier om ons te bereiken.

Met vriendelijke groet,

het Lumia-team